Avui 1 d’octubre s’inicien, amb precaució, les activitats adreçades a la gent gran que s’organitzen i es desenvolupen en el Complex d’El Mil·lenari. Comencen els tallers de tai-txí, mou-te, estiraments, el ball en línia, taller de memòria i internet, unes activitats ja conegudes per les persones usuàries, pensades especialment per a persones de més de 60 anys i dirigides per monitoratge.  Els grups s’han desdoblat per mantenir les normes de distància social i les mesures de protecció seran molt estrictes per tal de poder-les realitzar de forma segura i tranquil·la. El preus de les activitats en aquesta ocasió seràn de 15€ o bé, de 30€ al trimestre.

També s’ha treballat per obrir el Centre Social El Mil·lenari a partir del dilluns 5 d’octubre, en horari de 10 h a 13 h. Seguint les normes i protocols de seguretat, la reobertura del Centre Social es farà de manera restringida: s’ha limitat l’aforament a un màxim de 6 persones i, a més, s’haurà d’aportar una declaració responsable sobre la Covid-19 degut a l’especial vulnerabilitat de les persones que poden tenir accés al centre.

Després de mesos de tancament i anul·lació total de l’activitat adreçada a la gent gran, el Centre Social El Mil·lenari reinicia l’activitat que serà supervisada i controlada per tal de que sigui un equipament segur per a les persones usuàries i posant l’accent en tot allò que es pugui anar recuperant i que és necessari per al benestar de la gent gran de Sant Just Desvern.

Font: Aj. SANT JUST

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here