Diumenge, 25 d’octubre el teatre serà el protagonista amb Intocables, basada en la pel·lícula d’Olivier Nakache i Èric Toledano

Després de l’estrena de Jaleiu al festival Terra Alta de Girona, Guillem Albà comença la seva nova gira i ho fa aquest dissabte, 24 d’octubre a L’Auditori de Cornellà. Aquí dóna llum verda a una proposta provocadora, divertida, alegre i enèrgica que té com a objectiu fer esclatar de riure al seu públic. L’humorista torna acompanyat dels sis músics de La Marabunta en directe per impregnar a tothom de la música i l’humor que ens ajudarà a desconnectar una estona del món que ens envolta però sempre amb les mesures de seguretat recomanades amb l’estricte protocol antiCovid-19. Encara queden localitats a la venda fins omplir el 50% de l’aforament permès. Es poden adquirir a www.auditoricornella.com i recordem que és un espectacle gratuït pels menors amb el carnet del Club Super3.

I pels amants del teatre de qualitat, a l’endemà arriba al nostre escenari Intocables, basada en la pel·lícula d’Olivier Nakache i Èric Toledano i adaptada per Garbi Losada i José Antonio Vitoria. Una història commovedora, punyent d’esperança i divertida que narra com és la vida d’un aristòcrata tetraplègic a causa d’un accident. Acaba de contractar com a cuidador a un jove marginal que acaba de sortir de la presó. Es tracta de la història d’una relació que va més enllà de l’acord laboral inicial, una història sobre la veritable amistat i l’esperit de superació interpretada per Roberto Álvarez, Jimmy Roca, Begoña Maestre i Iker Lastra. Les entrades anticipades es poden comprar a partir de 18€ amb descomptes per a menors de 25 anys i majors de 65 anys a www.auditoricornella.com .

Marató del Riure dies 6, 7 i 8 de novembre amb Roger Pera, Quim Masferrer i Carles Sans

I després de Jaleiu i Intocables ens preparem per viure un cap de setmana d’infart, però d’infart provocat pel riure. A L’Auditori de Cornellà hem programat un cap de setmana d’humor, la Marató del Riure que s’obrirà divendres, 6 de novembre a les 21h amb Quina Feinada!protagonitzada per Roger Pera. Quim Masferrer prendrà el relleu dissabte, 7 de novembre a les 21h amb el seu espectacle Bona Gent i diumenge, 8 de novembre a les 18h Carles Sans posarà el colofó final amb Per fi sol!. Tres humoristes de primera línia en tres espectacles que et faran esclatar de diversió en la que hem batejat com la primera Marató del Riure a L’Auditori de Cornellà. En la web www.auditoricornella.com podeu consultar el preu del pack i també els preus per espectacle individual.

Altres espectacles de la temporada Tardor 2020 Música

 • Hija de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 21h.
 • Sole Gimenez, 28 novembre a les 21h.
 • Blaumut, 12 desembre a les 21h.
 • Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.

  Teatre

 • Mégot par terre i Ethika , obres guanyadores del Festival de Microteatre de Cornella, 29 octubre a les 21h
 • Quina feinada! amb Roger Pera, 6 novembre a les 21h.
 • Per fi sol! Amb Carles Sans, 8 novembre a les 18h.
 • La Gavina, 15 novembre a les 19h.
 • El pare de la núvia… i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h.

  Espectacles familiars

Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès, 22 novembre a les 18h.Monòlegs

La vida es rocanrol amb El Sevilla, 11 desembre a les 21h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here