El passat 30 de novembre, va commemorar-se el Dia Internacional de la Ciutat Educadora que enguany celebra els 30 anys de la proclamació de la Carta de Ciutats Educadores.

Sant Just Desvern es va adherir a aquesta carta l’any 1994 per donar un impuls al projecte de ciutat educadora des de tots els àmbits i, per aquest motiu, celebra des de fa uns anys aquest dia amb diversos actes que impliquen no només a les escoles, sinó també a tota la resta de sectors i agents que conformen una ciutat. En aquesta ocasió, diverses persones de la comunitat educativa i del teixit associatiu de Sant Just Desvern han participat en un vídeo en el qual ens recorden quins són els principis de la Carta de Ciutats Educadores.

A més, coincidint amb aquests 30 anys, es proclama una nova versió actualitzada d’aquest document que principalment promou una visió de la ciutat que situa l’educació com a vector de transformació social i de millora de la vida comunitària.

Sota el lema “30 anys transformant persones i ciutats per a un món millor”, la intenció és compartir amb les més de 500 ciutats que en formen part aquesta trajectòria i objectius aconseguits.

Podeu veure a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Font: Aj. Sant Just

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here