La Festa Major d’Hivern de Castelldefels es celebrarà del 5 al 8 de desembre.

Serà una festa major segura, amb totes les mesures de prevenció necessàries.

Del 5 al 8 de desembre de 2020 arriba a Castelldefels la Festa Major d’Hivern, que aquest any serà diferent. Tal i com explica l’alcaldessa “potser no podrem gaudir del Castrum Fidelis com d’altres anys, però amb l’ajuda de les companyies de teatre, podrem descobrir nous racons de Castelldefels.”

La Festa Major complirà amb totes les normes de seguretat per a prevenir el covid: a tots els espies haurà de mantenir-se una distancia de seguretat de 1,5 metres, l’ús de la mascareta serà obligatori, les cadires estaran situades per mantenir les distàncies de seguretat, l’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació.

Del 5 al 8 de desembre hi haurà un joc de pistes, De poble a ciutat, on els participants hauran de passar per edificis i espais emblemàtics de la ciutat i respondre preguntes per avançar en la recerca. Els grups hauran de ser de màxim 6 persones.

El dissabte 5 de desembre serà el dia del Tai-xi, el teatre familiar i del recital líricUna tarda d’òpera on es farà un recorregut per les àries més conegudes de les diferents òperes.

El diumenge 6 de desembre hi haurà una audició-concert de sardanes i les píndoles teatrals a càrrec de diferents grups a la masia de Can Roca de Baix. El dilluns 7 de desembre li tocarà el torn al taller de Country, al teatre familiar i a les havaneres amb el grup Serra de Marina.  

Finalment el dilluns 8 de desembre, hi haurà una exposició de figures festives de Castelldefels, l’espectacle de balls tradicional si música, un assaig general al públic de l’espectacle familiar Marúnica i finalment, un espectacle sota el títol de Cançons, que serà un recorregut per les cançons del cinema clàssic americà, la poesia de Lorca, els ritmes llatinoamericans i el folk mediterrani.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here