Daniel Serrano, exregidor del PP a Cornellà i fins ara secretari general del partit a Catalunya, ha presentat la seva dimissió d’aquest càrrec. També s’ha compromès a que, en cas de sortir elegit diputat al Parlament a les properes eleccions (ocupa el quart lloc de la llista del PP per Barcelona) no prendrà possessió de l’escó.

Tal com va informar elbaix.cat, Serrano té oberta una investigació al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya per un presumpte delicte d’agressió sexual a una companya de partit. La Comissió de Drets i Garanties del PP li ha obert un expedient informatiu per aclarir la situació. El mateix PP ha estat el que mitjançant una nota informativa, ha comunicat la renúncia de Daniel Serrano a totes les seves funcions al partit.

UNA ALTRA RENÚNCIA

No és aquest l’únic cas d’un candidat que renuncia a continuar formant part d’una llista per un escàndol. El partit de Carles Puigdemont, Junts per Catalunya, s’ha vist obligat a fer fora de la seva candidatura per Barcelona a Josep Sort, fins ara president del partit Reagrupament, integrat a Junts; per un seguit de tuïts masclistes i supremacistes.

Sort, des de fa temps, ha propagat greus insults contra l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau i ha proposat “fer neteja d’espanyols a Catalunya”. Junts ha anunciat també que l’ha suspès ara de militància, tot i que les seves posicions eren públiques des de fa molt de temps. Josep Sort és professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Privada Ramón Llull.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here