L’alcaldessa de Vallirana i Presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez i el candidat i alcalde de Cervelló, Jose Ignacio Aparicio han visitat el Castell de Santa Maria per parlar de sostenibilitat i transició energètica

Acompanyats de la secretària d’organització, Raquel García i la secretària de finances del PSC Baix, Cristina Martínez; tots dos han coincidit en la importància de tenir un govern a la Generalitat que tingui consciència vers el medi ambient i amb una “mirada verda” treballi al costat dels municipis i de la resta de institucions en garantir una transició real del país cap a les energies renovables.

Les propostes socialistes sumen moltes iniciatives per tornar a estar al capdavant de la inversió en polítiques pel medi ambient. Tal com ha explicat Eva Martínez, “Catalunya ha perdut els últims 10 anys, hem tingut un govern que no s’ha preocupat pel medi ambient, és el moment de canviar això”.

Per aquest motiu, Martínez ha reclamat “un nou acord verd català, anar cap a una transició ecològica justa, impulsant les energies renovables i és imprescindible en això que les institucions vagin totes a una: municipis, consell comarcal, diputacions, generalitat, govern i Europa. Tots junts hem de treballar per una economia justa i sostenible”. Per últim, la presidenta del Consell Comarcal que treballa exhaustivament en fer ciutats més verdes, ha dit que “hem d’aprofitar els recursos per canviar els nostres municipis, que siguin 100% sostenibles”.

El candidat al Parlament i alcalde de Cervelló, Jose Ignacio Aparicio, ha lamentat que “Catalunya havia estat pionera en energia eòlica a Espanya i ara estem a la cua en inversió en energies renovables en tot el país”. Aparicio ha denunciat que “hi ha una inversió mínima, ridícula. Així no anem enlloc. Necessitem un govern fort que aposti per la mobilitat sostenible, per la bona gestió forestal, les energies verdes i la natura, això necessitem”, ha dit.

L’alcalde ha insistit en reclamar “una mirada més verda, més carinyosa cap al medi ambient, que torni a l’esperit natural, mobilitat sostenible, més carrils bici, busos elèctrics.”

En resum, les propostes socialistes, tal com ha dit Aparicio es resumeixen en “una aposta clara i decidida pel medi ambient i això només ho podrem fer amb Salvador Illa, no hi ha un altre que ens doni aquesta garantia”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here