El proper dia 20 d’abril, a les 18 hores tindrà lloc l’acte inaugural del Cicle de Debats “Transició energètica i territori” impulsat pel Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible (C-MES). Un dels aspectes destacats d’aquesta reflexió és que es basa en visions elaborades des de territoris ben diferents: hi participen el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Àmbit de Recerques del Berguedà i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Aquesta activitat es realitza amb el suport de l’Institut Ramón Muntaner.

Segons les entitats organitzadores “la crisi del sistema energètic actual no renovable i els efectes sobre els recursos, el canvi climàtic i el medi ambient fan necessari un nou model energètic per al desenvolupament sostenible de la nostra societat, en el qual el territori serà clau”.

En l’acte inaugural Josep Maria Peiró farà la presentació del Projecte TEiT, Carles Riba parlarà sobre la Transició Energètica i Eduard Furró intervindrà sobre Energia i Territori. El debat serà moderat pel professor Joaquim Sempere. Es podrà seguir via zoom.

Font: C-MES

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here