El president d’Esquerra Republicana de Catalunya Oriol Junqueras, va realitzar aquest cap de setmana, una passejada informal per Sant Feliu de Llobregat amb la gent de la secció local d’ERC “per conèixer la dinàmica del poble, conèixer gent que propera a la opció política d’ERC i conèixer la problemàtica del municipi”.

[dropcap color=”#336600 ” font=”arial”]O[/dropcap]riol Junqueras i Vies (Barcelona, 1969) és llicenciat en Història moderna i contemporània i doctorat en Història del pensament econòmic per la Universitat Autònoma de Barcelona. És l’actual president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), a més de ser alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

En declaracions a elBaix.cat Junqueras va valorar el recent escàndol de la cacera d’elefants del rei d’Espanya, com “un problema que afecta fonamentalment a aquells que volen continuar formant part de l’Estat Espanyol. Esquerra Republicana, com a partit independentista, aposta per un estat català, una república catalana en el marc de la Unió Europea”

En referència a la seva tasca com a alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Junqueras va declarar sentir-se “molt orgullós de l’alcaldia de Sant Vicenç”, i va remarcar la importància de Sant Feliu de Llobregat com a capital de la comarca.

En les últimes eleccions municipals ERC no va obtenir representació al consistori de Sant Feliu, fet que el President d’ERC espera que canviï de cara a les properes eleccions del 2014, gràcies en part a l’experiència de govern que ERC ha adquirit amb l’alcaldia de Sant Vicenç, i que Junqueras espera que els siguí mol útil “no només a Sant Feliu, sinó a tota la comarca del Baix Llobregat”; comarca que el líder independentitsta considera “vital” per a millorar els seus resultats, també a les properes eleccions autonòmiques.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here