El passat dissabte, 14 d’abril, el Rugby Club Martorell es va proclamar campió de Lliga de Tercera Catalana en un partit molt intens disputat amb l’equip de Vilanova i la Geltrú. Els de Martorell van guanyar 32 a 27 a falta d’una jornada per al final de la competició.

Tots dos equips es jugaven molt en aquesta trobada, ja que el Rugby Club Martorell liderava la Lliga amb només un punt d’avantatge. Si els de Martorell guanyaven, l’equip de Vilanova i la Geltrú perdia l’oportunitat d’assolir el títol.

Rugby Martorell - Vilanova i la Geltrú femení
L'equip femení del Rugby Club Martorell s'entrena abans de l'amistós amb el Vilanova i la Geltrú. Foto: elbaix.cat

El mateix dia, també es van trobar al Complex Esportiu Torrent de Llops (Martorell) els equips femenins d’ambdós clubs, que van disputar un partit amistós. Les de Martorell van guanyar, tot i que moltes d’elles van haver de jugar amb la samarreta del Vilanova perquè no hi havia suficients jugadores visitants per formar equip.

Després de la victòria, el Rugby Club Martorell va jugar aquest dissabte el darrer partit de la competició a Banyoles, on també va resultar vencedor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here