Aquest diumenge, 29 d’abril, a quarts de 10 del matí s’han començat a aglutinar a l’aparcament del Pavelló Municipal d’Esparreguera els prop de 300 atletes que han participat a la novena edició de la Cursa atlètica Vila d’Esparreguera. El recorregut ha consistit en una ruta de 10 quilòmetres per la zona urbana d’aquesta població.

L’esparreguerí Daniel Sánchez Espinosa, del Club d’Atletisme del poble veí d’Olesa de Montserrat, ha guanyat la 9a Cursa atlètica Vila d’Esparreguera. El campió ha completat els 10 quilòmetres del recorregut en 34 minuts i 42 segons. Albert Viñau Muñoz ha quedat en segona posició amb un temps de 34 minuts i 51 segons, seguit de Bernat Planas, que ha arribat 13 segons més tard.

Guanyadors 9a cursa vila d'esparreguera
Daniel Sánchez ha estat el primer en arribar, seguit d'Albert Viñau i Bernat Planas. Foto: elBaix.cat

En la categoria femenina, Sara Prescoli Pacheco, que també forma part del Club d’atletes d’Olesa de Montserrat, ha estat la primera en arribar amb un temps de 40 minuts i 58 segons, seguida de la seva companya d’equip, Kasia Marek, que ha fet el recorregut en 44 minuts i 27 segons. La tercera en pujar al podi ha estat Irene Rodríguez Güell, que ha trigat 45 minuts i 10 segons en córrer els 10 quilòmetres de la cursa.

Guanyadores de la 9a cursa vila d'esparreguera
Sara Prescoli, en primer lloc, Kasia Marek, en segon lloc, i Irene Rodríguez, recullen els trofeus de la 9a Cursa atlètica Vila d'Esparreguera. Foto: elBaix.cat

A la cursa, organitzada per  l’Agrupació de Defensa Forestal d’Esparreguera (A.D.F.), s’han atorgat diversos premis. A més dels generals, ha hagut trofeus per a altres categories, segons les edats, i per als locals. Josep Torres Martínez ha estat el guanyador dels més veterans, que van néixer entre l’any 1901 i el 1946.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here