Ja portem un any de govern municipal i es pot fer un balanç d’aquests mesos de legislatura, des de CiU podem constatar el que ja vam anunciar abans de les eleccions i per desgracia el temps ens ha donat la raó. A Castellví han arribat les retallades i la pujada d’impostos. Se’ns titllava de oportunistes quan ho anunciàvem, però ara es demostra el que nosaltres dèiem.

No només per la pujada del IBI,també escombraries,vehicles,llicencies urbanístiques,taxes…..

Ens poden dir que tothom està igual, però a nosaltres no ens serveix ja que la situació econòmica que viu i viurà Castellví es podia haver evitat .Fa 5 anys que ho anem denunciant i en les actes dels Plens es pot comprovar, però els INCAS-PM al igual que els seus caps a la Generalitat (PSC) i a l’Estat ( PSOE) han gastat molt més del que es podia i almenys en el cas de Castellví, inclús podríem dir que premeditadament. Així va el País.

El problema per Castellví és que no tenim recursos propis per fer alguna cosa,si aquest any serà dur, molt ens temem que el 2013 podria ser pitjor a nivell local. No s’està complint el Pla de Sanejament i amb un deute de aprox.1.325.000€ les coses seran difícils. Que ens val amb festes i festetes? Potser a algú si, però la gestió del nostre poble és molt més que això i a vegades no ho sembla.

Joan Carles Almirall
Regidor de CiU a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here