Continua el desmantellament de l’estat del benestar. Cada dia tenim noves i negatives notícies que continuen afectant la majoria de la ciutadania. S’ha transformat en un autèntic suplici veure, escoltar o llegir cada dia els diferents mitjans pels quals ens arriben les notícies.

Especialment en apartats tan essencials per al benestar com són el de l’educació i el de la sanitat. L’altre dia, per exemple, comentava amb uns veïns una de les retallades en sanitat. Un dels integrants d’aquesta família amb qui estava conversant ha de traslladar-se cada tres dies, utilitzant un vehicle sanitari, fins a l’hospital de Bellvitge per poder fer la seva sessió de diàlisi. A partir d’ara aquest servei de transport ja no serà gratuït perquè no és un transport urgent. I jo penso, això és just? És clar que no!!

No es poden retallar altres aspectes? Si hi pensem una mica, segur que en trobaríem alguns.

Ja en tenim prou!! Per què hem de suportar la majoria dels ciutadans la ineficàcia en les decisions d’alguns dels nostres governants?

Senyors, més proximitat i més preocupar-se pels problemes de la ciutadania.

Lluís Tomàs i Moreno
Independents de Castellví de Rosanes (Incas)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here