Dimecres 25 vam haver d’anar a la Comissaria de Martorell per protestar contra la detenció al seu lloc de treball de dos companys de CCOO i UGT de SEAT. Van participar a un piquet el dia de la vaga i aquestes coses ja se sap que ara estan mal vistes per la gent d’ordre que ens governa.

Aquest Primer de maig reivindiquem treball, dignitat i drets i possibilitat d’exercir protesta, de reclamar millores, de cridar que tenim propostes diferents per sortir de la crisi que les retallades. Al Baix Llobregat ens hem manifestat també el dia 29 a Cornellà amb el Fòrum Social del Baix Llobregat per reclamar que amb la sanitat i l’ensenyament no s’hi juga, que volem serveis públics de qualitat i que la reforma laboral està proporcionant més armes perquè la patronal especuladora, que n’hi ha, continuï despatxant treballadors i treballadores i l’atur creixi sense fre.

És temps de lluita, apassionant, de valors i exercici d’ells, de compromisos i de paraules dures i fil gruixut com deia Martí i Pol. Fem un Primer de Maig pel nostre present i el futur de tots i totes. S’ho volen carregat tot, no ho permetrem.

Toni Mora
Secretari general de CCOO del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here