Després de deliberar sobre els diferents projectes presentats per diverses entitats del municipi, la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha escollit el Club d’Atletisme Olesa (CAO) com a organitzador de l’escola esportiva d’estiu.

Les activitats, que es desenvoluparan des del 26 de juny fins al 27 de juliol de 9.00h a 13.00h, van destinades a tots els nens i nenes nascuts entre els anys 1998 i 2005. El programa de l’escola se centrarà en la pràctica de diferents especialitats esportives, com el futbol, el bàsquet, el voleibol, l’altelisme, l’hoquei i el tir amb arc, en caminades i bicicletades a la natura i en altres activitats lúdiques.

El Club d’Atletisme Olesa ja té experiència en organitzar esdeveniments esportius, com la Cursa del Foc o el Campionat Escolar d’Atletisme, tot i que l’escola d’estiu és un nou repte per a l’entitat, ja que es tracta d’un projecte que abraça molts àmbits, a més de l’esportiu.  “El nostre objectiu principal és que els alumnes gaudeixin de les pràctiques proposades, assolint aprenentatge alhora que realitzen activitats amb un gran component lúdic”, afirma el club.

Durant les pròxims dies, el CAO actualitzarà el web i inclourà un espai específic per a l’escola, que s’anomenarà EE2012, on els usuaris podran informar-se de totes les notícies de rellevància relacionades amb el projecte.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here