[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]En compliment del compromís que aquest govern va adquirir per a dur a terme una gestió basada en la transparència, es va encarregar una auditoria dels comptes de l’ajuntament a l’inici del mandat. El resultat ha estat una diferència de menys d’un milió i mig d’euros. Aquest aspecte que podria semblar greu, no ho és gràcies a què aquest nou govern va decidir no aplicar el superàvit positiu que suposadament hi havia i, per tant, no s’ha generat cap pèrdua ni cap forat econòmic. L’auditoria destaca un desordre important en la gestió econòmica anterior, que estem treballant per resoldre.

En l’àmbit econòmic també cal destacar que l’estat espanyol ha pres decisions que ens perjudiquen, com el decret pel qual l’ajuntament de Molins de Rei s’ha d’endeutar en 4.100.000 d’euros més per pagar les factures pendents, arribant a un deute d’uns 24 milions d’euros. A més, l’estat rebaixarà en aspectes com l’educació i els serveis socials.

Davant d’això, és més important que mai la responsabilitat de tots els partits polítics per tirar endavant Molins de Rei. Sorprèn que l’oposició amb el PP, IC-V, ERC i CUP, es posin d’acord per aprovar mocions per crear una comissió de mitjans de comunicació local, i cap d’ells ens ajudi a reduir el deute municipal, no deixant prosperar una proposta del govern en aquest sentit.

Hi ha moments que sembla que l’oposició busqui paralitzar i oposar-se als temes importants, enlloc d’ajudar. En moments complicats com els que ara passem cal més feina en positiu i més responsabilitat que mai.

Si volem que Molins de Rei avanci, cal la responsabilitat i el treball en positiu de tots. Aquest és l’esperit de CiU a Molins de Rei i ho estem demostrant des del Govern municipal.

Joan Ramon Casals, CIU de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here