Un festival d’entrada gratuïta, que s’enmarca dins les activitats de les Festes de Primavera de la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l projecte va néixer l’any 2005 com a acte principal de la celebració del 40è aniversari de l’agrupament escolta de la ciutat, el Cau. Des de la seva primera edició, el festival va tenir molt bona acollida, i els membres del Cau van decidir repetir l’experiència. I des d’aleshores, el festival ha anat creixent i s’ha anat consolidant tant a Sant Feliu de Llobregat, com a la comarca.

En les anteriors edicions ha vist passar grups com La Carrau, Baetúria, Rauxa, Strombers,Dr. Calypso, Dumbala Canalla, Betagarri, Mazoni, the Seihos, discipulos de Otilia, Desgavell, che Sudaka, Tapa eta Leturia, La Gossa Sorda, Dr. Ring Ding, etc.

Des de les 8 del vespre, a la Plaça Lluís Companys de Sant Feliu de Llobregat, podreu gaudir de múltiples actuacions tot participant de la tradicional butifarrada que dona nom a l’esdeveniment. El Buti+Farra+Sound és un festival totalment gratuït, i aquest vespre hi podreu trobar les següents actuacions:

Faustí el rondallaire i la Banda les Contrades

L’objectiu principal de l’espectacle és que els espectadors gaudeixin d’una obra on el tret més característic és l’humor i la música.  Els infants aprendran que amb la imaginació podem crear móns fantàstics i increïbles on cadascú hi pot fer i desfer segons el seu gust. Es recuperaran les cançons tradicionals que formen part de la nostra infantesa (Puff el drac màgic, El noi de la mare, El monstre de Banyoles…) per tal que els nens i nenes les puguin seguir cantant i ballant.

Els Navegants

Són tres instruments i canten cançons amb recitats poètics pel mig, guitarres amb distorsions, línies de baix contundents i cops de bateria sentits, creant una atmòsfera i una música que ens pot recordar els grups progressius d’antuvi.  Tres dels seus components son de Sant Feliu de Llobregat.

Cesk Freixas

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) és un cantautor que, juntament amb d’altres artistes del país, forma part de l’actual escena de cançó en català. Freixas ha editat una maqueta, tres treballs discogràfics i un recull de versions d’altres cantautors internacionals, amb la intenció de contribuir a recuperar l’essència i la filosofia de la cançó d’autor i de protesta als Països Catalans.

4t 1a

Sense micròfons, vam començar a cantar a viva veu i a baixar el so dels instruments, i a poc a poc tota la seva creació musical ha crescut en funció de tocar en aquestes condicions. Un volum baix però suficient per sentir els matisos de totes les veus i instruments, i també per sentir respirar al públic. Un públic que deixa de ser públic i passa a ser un grup d’amics escoltant música en directe, a casa seva.

Mambo Jambo

És aquest el darrer projecte d’un dels millors saxofonistes del nostre país, en Dani Nel·lo, que ha creat una autèntica màquina de ritme, anomenada Mambo Jambo, amb alguns dels millors músics de Rhythm & Blues de la ciutat: Ivan Kovacevic, Mario Cobo i Anton Jarl. Junts porten a l’escenari tota la intensitat de les Honkin’ Bands dels anys 40 amb un sa toc de revival i les gotes necessàries d’espectacle per formar una barreja capaç de deixar embadalit el públic més escèptic.

Microguagua

Les lletres de les seves cançons reflecteixen els problemes socials i culturals de la realitat actual, sense oblidar-se de la part més íntima de l’ésser humà i de la felicitat que ens dóna la vida en el dia a dia.

Amb més 15.000 còpies de discos venudes i dues gires internacionals. En quatre anys Microguagua ha actuat més de 200 vegades en diferents escenaris, celebrant espectacles intensos en els que genera una relació especial amb el públic i també ha estat convidada a participar en espais de ràdio, documentals i programes de TV, incloent MTV, RTVE o TV3.

The Papa’s and the Popo’s

The Papa’s & the Popo’s són una banda, en el sentit més profund de la paraula, originària de la bonica vila montserratina d’Esparreguera. Bateria, percussions, baix, dues guitarres, teclat, trombó, saxo, trompeta i dues veus, que ens presenten els ‘hits’ del rock, del punk i de l’ska de tots els temps. Un tribut al directe, a la música de ball, i a les matinades.

Seguint aquest enllaç veureu com arribar-hi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here