El diputat al Congrés d’ICV-EUiA, ha valorat les movilitzacions d’aquest cap de setmana declarant que “la gent ha demostrat que no es resigna”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]oan Coscubiela ha fet les declaracions en una visita a l’Exposició Nacional de Roses i a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat de Sant Feliu de Llobregat, un esdeveniment que “posa de manifest la seva força cívica i associativa”.

“La fortalesa d’aquesta població i de la comarca del Baix Llobregat, des del punt de vista del teixit associatiu, és el que ens manté ferms davant l’intent d’imposar els mercats com a poder absolut que ho regula i ho domina tot”, ha explicat el diputat d’ICV-EUiA.

Respecte a les movilitzacions d’aquest cap de setmana, Coscubiela creu que la ciutadania ha defensat “una democràcia real no basada en el poder absolut” de PP i CiU, i creu que la ciutadania “té dret a saber que és el que proposa CiU per a Catalunya i la seva relació amb Espanya”

El diputat d’ICV al Congrés, creu que amb la manifestació d’aquest dissabte convocada pel 15M la ciutadania, especialment la gent jove, “ha demostrat que no es resigna i que està disposada a lluitar contra les retallades a Catalunya i a l’estat”.

Per a Coscubiela, la ciutadania ho fa “defensant la democràcia, una democràcia real no basada en el poder absolut que està exercint el PP i el seu soci a Catalunya, CiU”. El diputat d’ICV ha afegit que el congrés d’Unió li suggereix que “potser fora bo que CiU es definís i digués que és el que ofereix a la ciutadania de Catalunya” ja que “té dret a saber que és el que proposa CiU per a Catalunya i la seva relació amb Espanya”.

Pel que fa al el baròmetre de ‘El Periódico’ el diputat d’ICV ha afegit  que “posa de manifest que la coalició PP-CiU es desgasta a Catalunya i a l’estat, perquè les retallades injustes i contràries als drets més bàsics, són rebutjades per la ciutadania”. Per a Coscubiela, la ciutadania ho demostra “al carrer, com en la manifestació del 15M, i també anunciant la seva intenció de vot”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here