El dimecres 16 de maig finalitza el termini per al lliurament de propostes musicals de l’Altaveu Frontera 2012 dirigit a noves bandes i bandes emergents de Catalunya, València i les Illes Balears

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Altaveu Frontera és l’espai del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat destinat a la presentació de nous valors musicals. Es tracta d’una presentació de cara al públic en igualtat de condicions tècniques i d’organització junt amb d’altres propostes més reconegudes presents en altres seccions del Festival, i en un marc on s’espera que obtinguin prou ressò per ampliar la projecció dels artistes descoberts. Les inscripcions per participar-hi es poden fer online fins el 16 de maig en el web www.festivalaltaveu.cat

Un jurat format per persones relacionades amb el món de la música i per representants de l’organització seleccionarà d’entre les propostes presentades la programació definitiva de l’Altaveu Frontera 2012, tenint en compte els criteris explicats en les bases de participació.

També en aquesta edició un dels quatre finalistes escollits pel jurat podrà participar a la gira “En Ruta” que organitza l’AIE (Societat d’Artistes, Intèrprets o Executants d’Espanya) per tot l’Estat.

Altaveu, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, és un festival de línia oberta i plural, on el pes específic dels noms propis, la vàlua dels autors de casa i l’aposta per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la seva definició més característica.

El Festival, que es realitza des del 1989, està estructurat en la Programació Altaveu, amb actuacions de personalitats musicals de primera línia, l’Altaveu Frontera, una secció competitiva de grups revelació del panorama musical català, i d’altres iniciatives relacionades amb la música. Eguany se celebrarà el 7 i 8 de setembre de 2012.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here