El proper 3 de juny es portarà a terme la I Fira de Segona Mà “Nou de Trinquis”, organitzada per veïns i veïnes del barri Pedró de Cornellà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]egons els organitzadors, “Nou de Trinquis” és una festa per a la participació, la solidaritat i la sostenibilitat, per fer possible experimentar una altra manera de consumir; una compra estalviadora i solidària per a alguns, una venda estalviadora i necessària per a d’altres, i un joc per a tothom.

Amb aquesta Fira de Segona mà volem fomentar una nova manera de relacionar-nos amb el consum, amb els altres i amb nosaltres mateixos, alhora que treballem plegats envers l’objectiu del creixement local, diuen els organitzadors.

Des d’avui mateix les persones o famílies que vulguin participar a la Fira de Segona Mà es podran preinscriure enviant un correu a noudetrinquis@gmail.com o emplenant unes butlletes que trobaran a les entitats col·laboradores. La condició per poder-se instal·lar serà que el mateix dia de la fira portin un pastís cassolà o una truita de patates i el lliurin a l’ organització per tal que sigui venut des del bar de la Plaça del Trinquis, on s’instal·larà una cafeteria. Les persones que participin a la Fira disposaran d’una taula on podran col·locar el seu material de venda, i rebran una acreditació en forma d’enganxina o xapa.

La iniciativa persegueix oferir la possibilitat de vendre tot allò que ja no s’utilitza i afegir un ingrés extraordinari a les economies domèstiques, alhora que es fomenten les pràctiques de compra-venda de segona mà com alternatives sostenibles al consum de primera mà. La Fira també vol contribuir a generar una imatge positiva, neta i endreçada, de la compra-venda de segona mà i iniciar la creació d’una xarxa de coneixement, suport i ajuda mútua entre els veïns i veïnes de la ciutat.

La Fira “Nou de Trinquis” se celebrarà a la Plaça del Trinquis el diumenge 3 de juny de 10.00h a 14.00h, i durant  tot el matí hi haurà música en directe a càrrec de diversos disk jockeys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here