Aquest dissabte, 2 de juny, s’inaugura el nou Mercat de Pagès a la Colònia Güell

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] partir d’aquesta setmana, cada dissabte al matí, de 9 a 14 h, se celebrarà al Camet de la Colònia Güell el Mercat de Pagès de Santa Coloma de Cervelló. Es tracta d’una iniciativa promoguda per pagesos del municipi i d’arreu de la comarca per promocionar els productes agrícoles baixllobregatins.

En el Mercat de Pagès es podran trobar fruites i verdures amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu de qualitat dels productes cultivats en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat. El valor afegit d’aquest tipus de mercat de cara als consumidors és que es garanteix que tots els productes a la venda són frescos, de qualitat i de proximitat i, alguns d’ells, de producció ecològica.

“De la terra a la taula” és un vell concepte de venda directa entre el productor i el consumidor, sense que intervinguin transports o intermediaris, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats; expliquen els promotors de la iniciativa.

Els productors de fruita i verdura del Baix Llobregat volen també sensibilitzar els i les consumidores del rol que juga  l’agricultura a la nostra comarca i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament. I una forma de fer-ho és mitjançant la venda directa sense intermediaris en mercats com el que des de dissabte s’instal·larà a Santa Coloma de Cervelló.

El Mercat de Pagès, que compta amb el suport del Parc Agrari del Baix Llobrega, s’emmarca també en el conjunt d’accions que l’Ajuntament del municipi està desenvolupant en el seu projecte de promoció econòmica, dinamitzant i promovent l’oferta comercial, turística i empresarial de Santa Coloma.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here