“Vida en tiempo muerto” recull les reaccions dels usuaris i usuàries dels transports públics a set intervencions artístiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]M[/dropcap]ax Seminara, Eva Murgui, Marina Rodríguez i Isaac Cañizares són els creadors de “Vida en tiempo muerto”, una intervenció artística que es va portar a terme fa un any i mig en els transports públics amb direcció a Cornellà de Llobregat.

Durant una setmana els viatgers del metro, bus i tren amb origen o destí a Cornellà van trobar-se amb diferents propostes artístiques, com enganxines amb frases que els interpelaven a les parets, sons de megafonia que no anunciaven la propera estació o un bitllet de transport de “1 vida” enlloc de “1 trajecte”.

“Volíem donar vida a aquest temps que la majoria de gent pensa que és temps mort. Volíem demostrar que si canvies la forma de veure les coses, pots descobrir molt més del que penses”, diuen els impulsors de la iniciativa.

Els usuaris i usuàries dels transports públics que topaven, sense adonar-se, amb les diferentes intervencions artístiques del projecte podien, posteriorment, deixar les seves impressions en el bloc http://vidaentiempomuerto.com, que va recollir més d’una trentena de comentaris.

“Per nosaltres ha estat molt gratificant i molt ric poder veure que durant aquella setmana la gent se sentia feliç o, almenys, una mica diferent en trobar aquestes accions en el seu camí diari”, explica Eva Murgui, en referència als comentaris recollits al bloc.

L’exposició, que es pot visitar a la Sala d’Art Moritz (C/ Mossèn Andreu, 17) de Cornellà de Llobregat fins al 10 de juny, mostra les diferents intervencions artístiques i les reaccions dels usuaris i usuàries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here