El trio Nyandú va guanyar el Premi Sona 9 de 2011 i fa tot just uns dies que han acabat de gravar el que serà el seu primer disc

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest vespre Molins de Rei acollirà el cinquè i darrer concert del cicle Músiques Invisibles, una proposta que uneix música, ràdio i proximitat. Es tracta de concerts de petit format que fomenten la interacció entre els artistes i el públic i amb els quals es vol apropar al públic del Baix Llobregat propostes musicals d’arreu de Catalunya.

Així, avui a les 20 h, en el marc del programa Altraveu de Ràdio Molins de Rei, s’entrevistarà al trio Nyandú, liderat pel Ferran Orriols, acompanyat  pel Rubèn Pujol i el Roger Orriols. A partir de les 21 h, l’escenari de l’Ateneu Mulei (C/ Església, 10) acollirà el concert, que també es podrà seguir en directe íntegrament per Ràdio Molins de Rei.

La d’aquest vepre serà la primera actuació de la banda de la Torre d’Oristà després de gravar les cançons del seu primer disc, que és en procés de mescles. A més, aquest jove trio ha rebut un dels reconeixements més importants de la música del  país: el premi Sona 9 de 2011, en el qual van aconseguir imposar-se a les altres 197 propostes musicals en competició.

L’actuació de Nyandú és l’última de la 1a edició del Cicle Músiques Invisibles, on hi han tingut cabuda artistes d’arreu del país que no són coneguts per a la majoria de la població, com el Senyor Cordills, Meritxell Gené, Pere Vilanova i Estúpida Erikah.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here