El vicentí Miquel Camps, fundador de 2 empreses ubicades de Sant Vicenç, ha estat escollit nou president de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) Joves Empresaris

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresari és, des de 2010, soci fundador i administrador de l’empresa Tadexa 2010 S.L., dedicada a la fabricació de conductes de ventilació i extracció. A més, des de 2011, és administrador únic i fundador de Miquel Camps Instal•lacions S.L., dedicada a les instal•lacions de climatització. Ambdues empreses s’ubiquen a Sant Vicenç dels Horts.

Miquel Camps compta amb una llarga trajectòria empresarial al Baix Llobregat. Ha treballat des de 1995 a l’empresa familiar Miquel Camps S.A., de Sant Vicenç i actualment ocupa el càrrec de gerent d’aquesta empresa.

En un comunicat de PIMEC Joves Empresaris, Camps assenyala: “Amb un atur juvenil superior al 50%, és fàcil sentir dir que correm el perill de ser una generació perduda, però també és cert que veiem com els partits polítics cada cop coincideixen més en el fet que la creació d’emprenedors és una de les claus per sortir de la crisi. I és en aquest punt on els joves empresaris tenim molt a dir”.

Miquel Camps
Miquel Camps, nou president de PIMEC Joves Empresaris

Com a portaveu de PIMEC Joves Empresaris, afirma que es compromet “a ser l’altaveu de la realitat dels joves empresaris i a vehicular les seves inquietuds i propostes”. “Com a joves empresaris tenim un alt grau de responsabilitat i compromís amb la cultura de l’esforç i la feina ben feta” declara. El comunicat finalitza dient que “volem crear ocupació de qualitat per aconseguir que Catalunya torni a ser competitiva en un món global. Demostrarem a la societat que hi ha molts joves que estan aportant valor i creant ocupació”.

Camps relleva en el càrrec Eduard Royo, que des de 2011 és responsable de les relacions euromediterrànies de la patronal europea de les pimes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here