En els útlims dies es va especular amb la possiblitat de que la Generalitat imposés un preu d’entrada per accedir a les instal·lacions dels Canal. ICV-EUiA va presentar una moció al Parlament demanant la continuïtat de l’entrada lliure a aquest equipament esportiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP), arrenca el compromís per part del secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, de que no es trencarà el conveni entre l’Ajuntament i la Generalitat que permet l’entrada gratuïta dels veïns de Castelldefels al Canal Olímpic.

El secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, va a Reyes, en la reunió que van mantenir aquest dilluns 25 de juny, que els veïns de Castelldefels podran continuar entrant al Canal Olímpic de Catalunya de franc. Això permetrà que aquells veïns que comptin amb el carnet expedit pel Patronat Municipal d’Esports (o que el demanin en el futur) podran continuar passejant o practicant esport de forma gratuïta al voltant de la làmina d’aigua de l’equipament olímpic de la ciutat.

La intervenció de l’alcalde, juntament amb la bona voluntat mostrada pel secretari general de l’Esport, han permès capgirar la situació, ja que en un primer moment la Generalitat de Catalunya havia plantejat la seva intenció de trencar el conveni que permetia als ciutadans de Castelldefels entrar gratuïtament al Canal.

La 1a tinenta d’Alcalde i regidora d’Esports, Anna Pérez, es va mostrar contenta per la notícia i parlarà en els propers dies amb el director del Canal Olímpic, Arseni Da Palma, per concretar els detalls de l’acord.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here