Salvador Jorba (CiU), Delegat del Govern a Barcelona, va presidir l´acte juntament amb l´Alcalde de Martorell i President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve (CiU)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]Jorba va explicar a Martorell un seguit de casos pràctics de les “Lleis Òmnibus”, i va destacar la transcendència d’un conjunt normatiu que “atorga credibilitat i confiança en els empresaris per facilitar la generació de riquesa.”

El Delegat del Govern va defensar que existia un canvi radical de criteri respecte al Govern anterior. “Adoneu-vos del canvi radical de criteri que aporten les òmnibus, perquè otorguen credibilitat a l’emprenedoria, de manera que serà després quan l’administració s’asseguri del compliment de les obligacions, evitant entrebancs als impulsos econòmics”.

Per la seva banda, l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, va coincidir en destacar les facilitats que brinden les “Lleis Òmnibus”i va fer incís en les expectatives que desperten en el sector productiu.

El Delegat va recordar que en aquest procés de simplificació i d’agilització normativa s’han d’implicar totes les administracions locals, adaptant els seus protocols d’autoritzacions al règim de comunicació prèvia, un dels eixos principals de la nova regulació.

Per a Jorba, les cinc lleis òmnibus estalviaran costos en temps i diners per a les empreses, la ciutadania i l’administració, i facilitaran la iniciativa empresarial. La nova regulació, explica, respon al triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l’acció del Govern de la Generalitat, i ha estat fruit del consens amb els principals representants empresarials del país: Foment del Treball, Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec i Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa.

 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here