El termini per recollir les signatures finalitza al mes d’octubre, per això les entitats de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) demanen a toda la ciutadania la seva implicació i la suma del màxim d’esforços per superar les 500.000 signatures abans d’aquesta data

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a recollida de signatures iniciada el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, de la qual CCOO és entitat promotora, s’està realitzant amb una acollida molt favorable per part de la ciutadania. CCOO s’ha mobilitzat per recollir més de 90.000 signatures a Catalunya i contribuir, d’aquesta manera, a les 500.000 signatures necessàries per presentar la iniciativa legislativa popular al Parlament espanyol.

El sindicat s’ha compromès solidàriament amb les més de 65.000 famílies catalanes desnonades per execució hipotecària i les més de 350.000 afectades arreu de l’Estat. La finalitat dels promotors de la ILP és aconseguir el màxim nombre possible de suports a aquesta iniciativa legislativa popular per forçar que es debati la proposta de dació en pagament al Parlament espanyol.

A Gavà

CCOO de Catalunya va ser present el dissabte 7 de juliol, a diferents ciutats catalanes, per recollir signatures de suport a la iniciativa legislativa popular (ILP) per a la regulació de la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social, entre elles la ciutat de Gavà.

Les persones que van organitzar la recollida es van citar al passeig marítim de la localitat, fet que va ser un encert ja que, al ser un dissabte amb molta afluència, van poder recollir més de 200 signatures, segons informa el sindicat.

ENTREGA SIGNATURES
Toni Mora amb membres de la direcció d'Iniciativa per Molins, recollint les 800 signatures

A Molins de Rei

Divendres, el Secretari General de CCOO del Baix Llobregat, Toni Mora, va assistir a un acte d’entrega per part d’Iniciativa per Molins de Rei, de 800 signatures a favor de la ILP. En una roda de premsa, Toni Mora va expressar el seu agraïment per les 800 signatures i va explicar la bona acollida que la campanya de recollida de signatures a favor de la dació en pagament està tenint arreu del territori, gràcies “a les aliances socials” que s’han teixit.

Mora també es va referir a les últimes retallades del Govern del PP i per això va considerar que l’entrega de signatures “és avui especialment simbòlica perquè parlar d’habitatge és parlar de drets i aquests ens els estan retallant, retallades i més retallades en un pou sense fons que ens porta a l’abisme”.

El Secretari General de CCOO del Baix Llobregat va voler deixar clar però, que “davant d’aquesta situació, pessimisme cap. És l’hora de combatre amb propostes i alternatives, i sobretot amb les mobilitzacions ciutadanes”, i va emplaçar a tots els treballadors i treballadores a participar a la manifestacions convocades per el dia 19 de juliol.

A Sant Feliu

El proper 16 de juliol, CCOO recollirà signatures a favor de la ILP per la dació en pagament, a la capital del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here