La iniciativa, promoguda per l’Ajuntament de Gavà, vol dinamitzar l’afició per la lectura entre la població adulta

“[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest estiu, respira llibres” és el lema amb el qual les Biblioteques de Gavà volen apropar la lectura als gavanencs i gavanenques durants els calurosos mesos de juliol i agost.

Així, al Camí de la Sentiu, al costat de la Masia de Can Ribes, s’ha instal·lat el Jardí de la Lectura, un espai al aire lliure on tots els dimarts i dijous del mes de juliol, en horari de 17 a 20 hores, es pot gaudir de diferents activitats d’animació lectora i realitzar l’habitual consulta de documents pròpia del funcionament d’una biblioteca.

De fet, aquesta nit, a les 21.30 hores, se celebrarà una nova edició dels “Contes per a adults al Jardí de lectura”, amb la sessió “Contes per plaer”, a càrrec d’Elisabeth Ulibarri, que explicarà aquells contes que li vinguin de gust i aquells que en el moment flueixin, per tal de fer gaudir als oients d’una bona estona. La setmana vinent, el dimarts 24 de juliol, se celebrarà la sessió “Va de piropos”, a càrrec de Sandra Rossi.

En el marc d’aquesta iniciativa, la Biblioteca Josep Soler Vidal ha ofert, els dos primers divendres del mes de juliol, sessions de contes a la fresca a càrrec d’Elisabeth Ulibarri i d’Albert Estenegre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here