Dimecres un grup d’entitats de Cornellà, signants d’una carta oberta en relació a Eurovegas, es van reunir amb l’alcalde de Cornellà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na delegació de la trentena d’entitats que fins ara han signat la carta contra el macroprojecte, han fet arribar la mateixa a l’alcalde, acompanyada de les aproximadament 1500 signatures recollides fins aleshores a nivell individual, i li han manifestat la preocupació i el rebuig per un projecte com Eurovegas.

Alhora han instat a l’Ajuntament a informar a les entitats, i a la població en general, sobre les actuacions que està duent a terme en relació al projecte i a obrir un procés de participació ciutadana, mitjançant una consulta popular,  perquè sigui la ciutadania qui decideixi sobre la implantació d’un complex d’aquestes característiques.

L’alcalde ha reiterat que no té informació oficial del projecte, i que fins que no en tingui no es posicionarà al respecte, ja que fins ara només hi ha especulacions informatives. Ha incidit en què qui impulsa aquest projecte no és l’Ajuntament, sinó la Generalitat; i que no tenen competències al respecte.

En diverses ocasions Balmón ha comentat que si aquest projecte s’hagués presentat fa set anys, en una altra situació econòmica, o hagués entrat per la porta de l’Ajuntament, la reunio d’avui no s’estaria produïnt.

La Plataforma de Cornellà en coordinació amb la Plataforma Aturem Eurovegas, es compromet a continuar treballant per fer arribar a tota la població de Cornellà, les informacions del projecte i el que signficaria per Cornellà i el Delta del Llobregat i la seva ciutadania un projecte d’aquest abast, i d’aquesta manera aconseguir el màxim d’adhesions particulars i d’entitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here