Els Cargolins van actuar ahir a Esplugues de Llobregat en el marc del Memorial David Carreras

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van deixar escapar ahir la última oportunitat de completar el 3 de 7 aixecat per sota abans de l’aturada estival. Els cargolins ho van intentar ahir per tercera vegada, en el marc del Memorial David Carreras, però maulardament l’estructura va cedir en la darrera aixecada.

Això suposa posposar fins al mes de setembre el primer gran objectiu de la temporada.

Per donar confiança, els Castellers d’Esplugues van obrir ahir l’actuació amb un 5 de 7, que, tot i que es va moure una mica més del que és habitual, es va poder descarregar amb certa comoditat. Amb la segona ronda arribava el principal repte del dia: el 3 de 7 aixecat per sota. El castell va pujar bé fins al darrer pas de l’última aixecada, quan l’estructura va pujar molt bellugadissa i va acabar cedint després d’una forta rebrincada.

Després del cop, els cargolins van seguir amb la planificació inicial i, en ronda de repetició, van descarregar un còmode 4 de 7 amb l’agulla. Els cargolins van tancar la diada amb un 4 de 7 i un vano de 5.

Ara, la colla d’Esplugues deixa els assajos fins el 28 d’agost. Al setembre, els Castellers d’Esplugues encararan un tram decisiu de la temporada, centrant els assajos en el 4 de 8 i la torre de 7 i amb la diada de Festa Major i el Concurs de Tarragona com a principals escenaris.

El Memorial David Carreras va comptar també amb la participació dels Xicots de Vilafranca (amb p4, 2d7, 5d7, 3d7a i 2p4) i els Castellers de Barcelona (amb p4, 4d8c, 2d7, 4d7a i p4).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here