La finalitat és generar un procés obert per definir la programació de la Sala d’Art Josep Bages de la Torre Muntadas i la producció de projectes d’arts visuals per al 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]er tercer any consecutiu, l’Ajuntament del Prat de Llobregat ha obert la Convocatòria d’Arts Visuals UNZIP per donar suport a la creació en les arts visuals, amb la doble voluntat d’enfortir el teixit creatiu i, a la vegada, oferir un programa artístic de qualitat dirigit a la ciutadania al sí de la Sala d’Art Josep Bages.

La convocatòria està adreçada a creadores i creadors visuals de totes les edats, residents a Catalunya, amb especial atenció a persones i projectes lligats al context del Prat de Llobregat. El tema, el format i les tècniques artístiques són completament lliures sempre que s’adeqüin a les especificitats d’alguna de les dues modalitats possibles, la de propostes expositives o la de producció de projectes.

A la modalitat de propostes expositives, amb una dotació de 500 euros, s’hi poden presentar propostes de qualsevol disciplina de les arts visuals de treballs ja produïts, siguin inèdits o no, que s’adaptin a les possibilitats expositives d’un dels tres espais que formen la Sala d’Art Josep Bages de la Torre Muntadas. Durant 2013 es muntaran dues exposicions, amb 3 propostes cadascuna d’entre totes les presentades.

A la modalitat de producció de projectes, amb una dotació de 2.500 euros, es poden presentar propostes en format de projecte inèdit vinculades al context del Prat de Llobregat. Els projectes hauran de tenir com a objectiu final la realització d’una obra en qualsevol format com a resultat d’un procés de recerca i producció que es durà a terme en col·laboració amb /UNZIP, el dispositiu de suport i mediació de les arts visuals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. D’entre tots els projectes presentats, se’n seleccionaran dos.

El termini per a presentar propostes a la Convocatòria d’Arts Visuals UNZIP 2013 del Prat de Llobregat està obert fins al 10 de setembre. En el web d’/UNZIP es poden descarregar les bases i les butlletes d’inscripció per participar-hi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here