La nova programació, que començarà el 7 d’octubre, combina diferents gèneres de teatre i música

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a versió teatral de “Madame Bovary” serà el primer espectacle de la temporada de tardor de l’Auditori de Cornellà, que s’estrenarà el 7 d’octubre. El muntatge, produït per Pentación Espectáculos, està dirigit per Magüi Mira i els protagonistes són Ana Torrent, Juan Fernández, Armando del Río i Fernando Ramallo. L’entrada té un preu de 19€ si es compra anticipadament i de 23€ en taquilla el dia de l’espectacle.

Per al 27 d’octubre l’Auditori ha preparat una proposta musical conjunta amb Els Amics de les Arts i Els Catarres com a protagonistes. Els Amics de les Arts presentaran el seu darrer treball ‘Espècies per catalogar’ amb dotze noves cançons que formen una joia pop i Els Catarres presentaran la Gira Bandarra 2012. El preu de l’espectacle és de 22€ si l’entrada es compra anticipada i de 26€ el dia de l’espectacle.

La cantant Ana Belén visitará el 17 de novembre l’Auditori de Cornellà amb el seu darrer treball, on expressa el seu agraïment als homes amb els quals ha compartit somriures, inquietuds, esperances, alegries i saviesa. Així defineix Ana Belén ‘A los hombres que amé’, el seu nou àlbum després de quatre anys de silenci, on recrea cançons de 14 dels seus compositors favorits. L’entrada anticipada té un preu 22€ i l’entrada en taquilla el dia de l’espectacle de 26€.

El 25 de novembre, la comèdia teatral “Violines y Trompetas” clourà la temporada de tardor de l’Auditori. Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras, sota la direcció de Miquel Gorriz, presentaran una comèdia que ja va ser tot un èxit quan es va estrenar l’any 1977 i que ara torna per reviure les vivències de tres músics de cambra que comparteixen professió i també objectius amorosos. El preu de l’entrada és de 19€  si es compra de forma anticipada i de 23€ en les taquilles el matex dia de l’espectacle.

La programació de tardor de l’Auditori compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, amb l’objectiu de promoure la cultura portant fins a la ciutat espectacles de qualitat a preus assequibles.

Les entrades ja estan a la venda en el web de l’Auditori i també es poden adquirir abonaments especials per a tots els espectacles per 70€ o bé un abonament opcional per a tres i dos dels actes programats. La novetat d’enguany és que es poden aconseguir descomptes especials per a grups a partir de 10 espectadors per a tots els espectacles.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here