Les entitats esportives de Vallirana comencen a escalfar motors per la celebració de la Festa Major

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es entitats de Vallirana han organitzat diverses activitats per a la Festa Major del municipi, que serà a finals de setembre. Per aquest motiu, el Club Ciclista Pinxo de Vallirana i el Club Tennis Vallirana ja han obert les inscripcions per participar en les activitats esportives que portaran a termen en el marc de la Festa Major.

La Kàrstica 2012 és la 10a edició de la Pedalada BTT Memorial Àngel Noguera que organitza el Club Ciclista Pinxo de Vallirana i que enguany se celebrarà el 16 de setembre en dos recorreguts.

El primer són 35 km. amb un desnivell de 1.500 metres aproximadament que transcorreran per camins, corriols i trialeres per les muntanyes de Vallirana i pre Garraf. Aquest és un recorregut de dificultat mitja-alta, tant des del punt de vista físic com de la tècnica. L’altre recorregut és de 12 km. amb un desnivell de 400 metres aproximadament i és per gaudir de la bicicleta de muntaya acompanyant als més petits.

Les inscripcions, que es poden fer online en el web del Club Ciclista, estan obertes fins al 14 de setembre o fins arribar als 400 inscrits. L’import de la inscripció es de 25€ per a ciclistes amb llicència federativa de la FCC o de la UCI. La cursa, però, és oberta a tothom i per això els participants que no estiguin federats en ciclisme hauran d’abonar 3€ més en concepte de l’assegurança del dia.

D’altra banda, el Club Tennis Vallirana organitza el tradicional campionat de tennis que se celebra durant el mes de setembre amb la finalitat que les finals siguin en plena Festa Major, és a dir, el 22 i 23 de setembre. Com és habitual els partits de les diferents categories es jugaran durant els caps de setmana de setembre.

Les persones interessades en participar en el campionat de tenis poden inscriure’s al Complex Esportiu Municipal (93.683.07.32).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here