El president de la FMC creu que cal més “diàleg i debat” davant una qüestió que repercutirà en el conjunt de la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Sabadell i president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Manuel Bustos, s’ha adreçat per escrit al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluis Recoder, per demanar-li que ampliï el termini d’al·legacions que s’ha donat als Ajuntaments davant l’increment del 70% de la tarifa de subministrament d’aigua, aprovat el mes de juliol per Aigües Ter Llobregat (ATLL).

Bustos creu que el fet que el termini actual coincideixi amb el mes d’agost entorpeix el “diàleg” i el “debat” sobre una qüestió que, segons el president de la FMC, repercutirà “notablement” sobre el consumidor final. “Cal que totes les parts afectades puguin expressar els seus punts de vista i valoracions”, conclou. Segons expressa Manuel Bustos en una carta adreçada al conseller, les actuals dates fa que sigui pels Ajuntament “certament difícil, quan no impossible” preparar i presentar la documentació pertinent dins el termini estipulat”, tot i el “desig” dels municipis de presentar al·legacions a la proposta d’ATLL. En aquest sentit, Bustos recorda que l’augment de la tarifa de subministrament afectarà també els ciutadans.

El president de la FMC també recorda que “es tracta d’una pujada que se suma a d’altres anteriors -una pujada del preu d’aigua en alta aquest mateix any 2012 i també un increment del cànon- i que, a més, es veurà agreujada per la pujada de l’IVA que s’aplicarà a partir del mes de setembre”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here