Aquesta campanya que durarà fins a final de mes, consta d’un seguit de promocions i descomptes enfocats a la tornada a l’escola dels nens i nenes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es d’aquesta setmana i fins al 30 de setembre, els establiments comercials que formen part del Consorci de Comerç ofereixen diverses ofertes i descomptes especials. Les promocions s’inclouen en el marc de la campanya “Torna al cole amb DeBotigues”, impulsada amb l’objectiu de posar a disposició dels consumidors productes a preus econòmics en una època en què, especialment les famílies, han de fer grans despeses.

Participen a la campanya establiments tan diversos com drogueries, centres de dietètica i salut, tendes de roba i d’articles esportius, tendes de material escolar i d’oficina o botigues de tecnologia i electrònica.

Aquesta és la primera vegada que el Consorci de Comerç engega una campanya promocional al setembre. Cadascun dels establiments integrats en el Consorci ofereix les seves pròpies promocions, que inclouen descomptes en articles concrets, així com regals o ofertes de tres productes al preu de dos, per exemple.

Les promocions vigents s’aniran ampliant i actualitzant a www.debotigues.com

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here