Granados substitueix a Laia Bonet, substitució que forma part dels canvis que l’Executiva del PSC va aprovar dilluns

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a baixllobregatina Eva Granados és Llicenciada en Ciències Polítiques de l’Administració per la Universitat de Barcelona i experta en Mercat de Treball i Diàleg social per la Universitat Complutense de Madrid i Escuela Julián Besteiro.

Afiliada des del 1999 a l’Agrupació de Pallejà de la Federació del Baix Llobregat, va ser membre de la candidatura del PSC a les darreres eleccions municipals de Pallejà.

També forma part del sindicat UGT, al que ha representat en diferents organismes de participació institucional de l’Estat, la Generalitat de Catalunya i en l’àmbit local de Barcelona. Ha estat la negociadora en nom de la UGT de la Comissió de Seguiment de l’Acord Estratègic per la Internacionalització, la competitivitat i la qualitat de l’ocupació de Catalunya.

Des de desembre de 2011 és diputada al Parlament de Catalunya i portaveu socialista a la Comissió de Benestar, Família i immigració. I des d’aquesta setmana, és portaveu adjunta del grup parlamentari socialista.

 

Eva Granados, Jaume Collboni, Joaquim Nadal, Pere Navarro i Xavier Sabate, aquest dimarts al Parlament. Font: ACN

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here