La nova ruta polonesa, que se suma a la que ja hi ha fins a Poznan, operarà els dilluns i els divendres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]R[/dropcap]yanair ha iniciat aquest dilluns una nova connexió des de l’aeroport del Prat fins a l’aeroport de Varsòvia Modlin, a Polònia. La nova ruta polonesa, que se suma a la que ja hi ha a la també ciutat polonesa de Poznan, operarà de moment 2 dies a la setmana (dilluns i divendres).

Luis Fernández-Mellado, responsable de màrqueting i vendes de Ryanair a l’estat espanyol, ha declarat que creu que la demanda serà “enorme” i ha afirmat que Varsòvia “és una de les capitals més espectaculars del centre d’Europa i constitueix un important centre acadèmic, empresarial i de serveis que converteix aquesta ruta no només en una nova destinació turística, sinó en una atractiva ciutat per entaular noves relacions comercials”.

Amb motiu de l’arrancada de la connexió, Ryanair ha llançat una oferta de 29 euros l’anada amb taxes incloses si es compren els bitllets fins al 6 de setembre per viatjar els mesos d’octubre i novembre. El vol s’enlairarà cada dilluns i cada divendres a les 13.35 hores -amb arribada a les 16.50 hores- i tornarà cada dilluns i divendres a les 17.15 -amb hora d’arribada a les 20.15 hores.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here