La plataforma anunciarà aquesta setmana el nou cartell definitiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a plataforma ‘Aturem Eurovegas’ redissenyarà el concert previst per al proper 15 de setembre. La intenció de l’entitat quan divendres va transcendir que el macrocomplex d’oci i joc al Delta del Llobregat quedava descartat per l’elecció de ‘Barcelona World’ era mantenir-lo. Però aquest cap de setmana, a més, s’ha sabut que Sands l’instal·larà a Madrid. Davant d’aquestes novetats, l’entitat ha decidit aquest diumenge a la tarda redissenyar el concert, que serà de menors dimensions i se celebrarà a la platja del Prat, en lloc de al camp de futbol de la via fèrria de Cornellà. El cartell definitiu també s’està reformulant.

Abans hi haurà una caminada pel riu i pel Parc Agrari, fins a la platja. El concert amb 14 grups, entre ells Estopa, Sílvia Pérez Cruz, Albert Pla o Kiko Veneno, al camp de Cornellà que havia de durar més de sis hores, des de les sis de la tarda fins a la matinada, i que havia de presentar Jordi Évole, no se celebrarà. Enlloc d’aquest, se celebrarà un altre a la platja del Prat, amb un cartell encara per definir, que començarà al vespre. Abans, hi haurà una caminada que sortirà per la tarda d’algun punt del riu, possiblement el pont de Cornellà, i passarà pel Parc Agrari fins a arribar a la costa.

L’esdeveniment segueix programant-se en el marc del festival Esperanzah! que aquest cap de setmana se celebra al Prat.

Encara no ha transcendit, però, quins grups actuaran finalment, ni si algun ha cancel·lat el seu compromís després de l’anunci que Eurovegas, finalment, no s’erigirà al Delta. Raúl Bastida, de la plataforma ‘Aturem Eurovegas’, ha indicat a l’ACN que acabaran de definir els detalls aquesta setmana. I ha assegurat que la redefinició ha estat iniciativa de la plataforma.

“Hem decidit redissenyar el concert i la jornada i convertir-la en un acte festiu per aquesta victòria, encara que sigui relativa, perquè a llarg termini creiem que el Delta segueix amenaçat”, ha assegurat aquest portaveu’ d”Aturem Eurovegas’. I també ha indicat que l’acte servirà per solidaritzar-se amb la seva entitat homòloga a Madrid. “Vam dir que nosaltres no volíem Eurovegas ni aquí ni enlloc”, ha recordat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here