L’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, representarà al Baix Llobregat a la capçalera de la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n total seran 17 els alcaldes i alcaldesses que se situaran al capdavant de la marxa representant a l’Associació de Municipis per la Independència.

Avui, a la manifestació que recorrerà els carrers de Barcelona durant la celebració de la Diada Nacional, l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, serà un dels 17 alcaldesi alcaldesses  representants de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que encapçalin la marxa.

Concretament la capçalera de la manifestació estarà composada pels represetants de l’AMI i els de l’Assemblea Nacional de Catalunya. La delegació d’alcaldes i alcaldesses serà també l’encarregada, en finalitzar el recorregut al Parlament de Catalunya, de lliurar a la vicepresidenta de la cambra el manifest de la marxa.

D’aquesta manera l’alcalde climentó serà el representant del Baix Llobregat a la manifestació per part de l’AMI.

Davant d’aquesta invitació Sierra ha volgut manifestar “la meva gratitud a l’Associació de Municipis per la Independència per situar-me en un lloc privilegiat en un moment que estic convençut que serà transcendental per a la història del nostre país. En tot cas, més enllà de veus individuals estic segur que els catalans i catalanes respondrem amb una única veu comuna per tal de manifestar els desitjos del nostre poble”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here