Fins el 30 de setembre es pot visitar l’exposició al Centre Jujol – Can Negre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]urant tot el mes de setembre es pot visitar al Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí l’exposició col·lectiva de Grup d’Art 94, que mostra la feina d’una vintena d’artistes de la ciutat i la seva visió de l’art.

L’exposició, que està formada per 40 quadres i escultures, mostra una gran diversitat d’estils i tècniques utilitzades pels artistes, com l’oli, la tinta xinesa, la tècnica mixta, etc.

Grup d’Art 94 va néixer l’any 1994 amb el propòsit d’agrupar a persones del municipi amb inquietuds artístiques, fonamentalment al voltant de la la pintura, que és l’eix motivador de les activitats inicials del grup.

“La idea inicial era crear un espai per a l’art a Sant Joan Despí alhora que estimular la creació d’un mercat d’art al municipi”, expliquen des de Grup d’Art 94.

De fet, el primer diumenge de cada mes, la plaça de l’Ermita de la ciutat acull un mercat amb les seves obres.

Des de la seva creació, Grup d’Art 94 han participat en múltiples exposicions, col·lectives i individuals, en restaurants, locals i altres espais del municipi amb la convicció que l’art estigui integrat a la ciutat i que les persones s’interessin per compartir, apreciar i contemplar la feina artística.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here