Malgrat es considera que ha estat un simple acte vandàlic, la policia està fent les diligències oportunes per esclarir els fets

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons han informat fonts d’ERC Sant Just, els vidres del local delsrepublicans, de la població baixllobregatina, han estat apedregats i trencats, i el material i la mateixa façana de l’edifici també han patit desperfectes.

Els fets han estat denunciats  i la policia està investigant el succés.

Diferents delegacions d’ERC de la comarca, com la de Sant Feliu de Llobregat o Martorell, han mostrat la seva solidaritat amb els seus companys i companyes de Sant Just, mitjançant les xarxes socials.

 

Foto titular: Cedida per ERC de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here