Un taller per endinsar l’alumnat en la vida a la prehistòria i una excursió al castell d’Eramprunyà són les novetats per aquest curs

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Museu i el Parc Arqueològic Mines de Gava ofereixen a l’alumnat i al cos docent l’oportunitat de conèixer millor el patrimoni de la ciutat d’una forma lúdica a través de l’exposició permanent, la mina reproduïda i el laboratori Museu, entre d’altres recursos.

A més del que ja han estat fent en els darrers anys, els equipaments han decidit incorporar noves propostes per al curs escolar que acaba de començar. Així, el Parc Arqueològic Mines de Gavà oferirà un nou taller amb el qual, a travès de la màgia de la figura de Venus, permetrà els infants i joves endinsar-se i conèixer com vivien i pensaven els éssers humans a la prehistòria.

Una altra nova proposta pedagògica és la visita al castell d’Eramprunyà, una excursió a un enclavament magnífic del Garraf que permetrà fer una interessant lliçó d’història medieval mentre es gaudeix de l’entorn.

Com sempre, estudiants i professorat podran gaudir de les Mines i del Museu a la Xarxa, consultant totes les propostes al web www.patrimonigava.cat i descarregant els recursos digitals que es posen al seu abast, com fitxes de treball, la Guia de Recursos, etc.

L’objectiu és refermar el patrimoni de Gavà com a referent educatiu, tant per als escolars de la ciutat, com per als de tota la comarca, tal i com ho ha estat al llarg dels 20 anys que es porta oferint una proposta educativa que cada any gaudeixen més de vint mil alumnes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here