El carrer Santa Creu, al barri de Can Calders de Sant Feliu, esdevé avui de 10 a 15h, un gran aparador comercial

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a capital del Baix Llobregat celebra una nova edició del Forastocks, el mercat d’oportunitats al carrer, organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu.

Al voltant de 40 comerços de la ciutat omplen de parades el carrer amb tot tipus de productes d’oportunitat, des de roba, complements i sabates de final de temporada, fins a objectes de parament de la llar i joieria, entre altres. En concret, les parades són enguany, en el tram del carrer Santa Creu comprès entre els carrers de Constitució i Can Calders.

Aquesta és la quarta edició del Forastocks i és la primera vegada que se celebra al barri de Can Calders. En les anteriors edicions es va fer a la rambla Marquesa Castellbell, a la plaça de la Vila i al barri de Mas Lluí. Amb el canvi d’ubicació, el Consorci de Comerç vol fer arribar el Forastocks cada vegada a un eix comercial de la ciutat, amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania les diferents zones de Sant Feliu on hi ha una major concentració d’establiments comercials.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here