Els treballs s’han fet a la subestació Quatre Camins de Sant Vicenç dels Horts, per millorar-ne la seguretat i complir la normativa ambiental

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha invertit 24 mil euros en la millora de la seguretat a la subestació de Quatre Camins, situada a Sant Vicenç dels Horts, per garantir la qualitat del servei de la infraestructura que abasteix 5.000 clients dels municipis de Cervelló, la Palma de Cervelló, Molins de Rei, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat i Vallirana, al Baix Llobregat.

Els treballs han consistit en la instal·lació d’un sistema de climatització per tal de garantir la fiabilitat dels equips electrònics de la infraestructura. També s’ha aprofitat per fer tasques de millora a la subestació per complir amb la normativa mediambiental i els estàndards de seguretat.

Amb aquesta acció, que ha suposat una inversió de 24.000 euros, s’incrementa la qualitat del servei i la continuïtat del subministrament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here