Es tracta d’una vetllada amb lectures de poetes catalans dirigida per l’actor Lluís Soler

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n el marc de la programació del Lola Festival, que enguany celebra el seu 10è aniversari, avui comencen les representacions de l’espectacle poètic SETVEUS.

Josep Borràs, Jaume Boladeras, Josep Maria Brunet, Llàtzer Hidalgo, Eloi Mestre, Pere Cuscó i Francesc Serra, sota la direcció de Lluís Soler, llegiran textos de Sagarra, Martí i Pol,  Arderiu, Estellés, Foix, Maragall, Vinyoli, Comadira i Apolliner.

Després d’una primera experiència en la que varen actuar tots junts, aquests set personatges sembla que han esdevingut un grup compacte, i actuen a partir d’avui a Esparreguera, on amb textos de diferents poetes catalans proposen una vetllada poètica fresca i divertida.

SETVEUS es podrà veure avui, demà, i dilluns a les 21.00 hores, i diumenge a les 19.00 hores, al Teatret d’Esparreguera (C/ Francesc Macià, 66 Esparreguera). La durada de l’espectacle és de prop d’una hora i el preu és de 10€.

La programació del Lola Festival d’enguany segueix la mateixa línia entre l’avantguarda i la innovació que ha caracteritzat les anteriors edicions i presenta espectacles de diverses disciplines i per a tots els públics, que es portaran a terme d’octubre a desembre en diverses localitats del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here