Del 17 al 28 d’octubre Sant Just Desvern viurà una nova edició de les Festes de Tardor, que ompliran el municipi d’activitats de tot tipus

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l proper dimecres, 17 d’octubre, comencen a Sant Just Desvern les Festes de Tardor, que portaran fins a finals de mes propostes molt variades que han estat treballades en estreta col·laboració pels serveis municipals de l’Ajuntament, El Nucli i diferents entitats i col·lectius de Sant Just Desvern.

La programació s’iniciarà amb una exposició amb motiu del 10è aniversari de la CAL i el Correllengua i amb la presentació del llibre “El gran casino de la Rabassada”. Hi ha activitats específiques per als infants, com la conferència inaugural del curs escolar amb la il·lustradora Pilarín Bayés, sessions de cinema, la XXIII Cursa popular de l’AA.VV. Sant Just, teatre i concerts, entre d’altres propostes.

Com a novetat, destaquen les activitats infantils i familiars i la botifarrada que es portaran a terme el dissabte 27 a Mas Lluí.

El darrer diumenge, 28 d’octubre, se celebrarà una nova edició de Sant Just al Carrer i de les tradicionals paradetes. Tothom qui vulgui participar amb una paradeta, pot fer la sol·licitud fins el 17 d’octubre a l’Oficina de Gestió Integrada de l’Ajuntament. La normativa i el full de sol·licitud es poden trobar al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here