Las bases de participació del concurs s’han presentat aquesta setmana i el termini és obert fins al 5 de novembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]el 5 al 8 de desembre de 2012 es portarà a terme una nova edició de la Festa Major d’Hivern de Castelldefels. Per tal de fer-ne la difusió, l’Ajuntament de la ciutat ha convocat un concurs per a escollir quin serà el cartell de la Festa.

Al concurs hi poden participar els i les alumnes d’ESO dels centres educatius de Castelldefels o residents a la ciutat, d’entre 12 i 16 anys, de forma individual o en equip.

Els treballs presentats han de ser originals i inèdits, tenir orientació vertical i  tenir en compte la festa que es tracta d’anunciar, és a dir, la Festa Major d’Hivern.

Les obres s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Castelldefels; el termini de presentació d’originals finalitza el dilluns 5 de novembre, a les 19.30 hores.

El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la cultura i representants municipals i la decisió sobre el cartell guanyador es farà pública el 7 de novembre.

El concurs està dotat amb quatre premis en concepte de vals per a la compra de llibres o material informàtic, tres seran per als participants i el quart, per al centre educatiu on estudiï l’alumne guanyador o guanyadora del concurs, en el cas que sigui de Castelldefels. El primer premi està dotat amb 200€; el segon, amb 150€; i el tercer, amb 100€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here