Els Diablots d’Olesa finalitzaran avui, la celebració dels seus primers 30 anys d’existència. Serà amb la trobada de colles de diables que es va haver de suspendre fa gairebé un mes, a causa de la pluja

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa colla va néixer l’abril del 1983 arrel d’una iniciativa dels ballarins de l’Esbart què tenien la intenció de recuperar una tradició catalana i alhora per passar’s-ho bé.

En aquesta ocasió, i si el temps ho permet, doncs, els Diablots podran celebrar aquest trenta aniversari, amb la trobada d’avui que arrencarà a les 8 del vespre, a la Plaça Fèlix Figueres i Aragay.

S’iniciarà la festa amb una tabalada, que portarà el seguici fins la Plaça de l’Oli, lloc on s’encendran els primers petards. Així doncs, si la climatologia ho permet i la pluja no fa acte de presència, els Diablots d’Olesa podran finalitzar aquest cap de setmana els actes de celebració del 30è aniversari de la colla.

Un total d’onze colles prendran part al Correfoc, i el cap de colla dels Diablots d’Olesa, ha assegurat que es llençaran molts petards, “perquè la festa i el municipi s’ho mereixen”.

El correfoc sortirà de la Plaça de l’Oli i passarà per l’Avinguda Francesc Macià, carrer Alfons Sala, Plaça de les Fonts, carrer Coscoll, Anselm Clavé, Salvador Casas, Lluís Puigjaner, Arquebisbe Ramon Torrella i arribada al Parc Municipal.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here