Aquest proper 7 de novembre es presenta la campanya del Consell Comarcal, que incideix en les microviolències que pateixen a diari les dones, i que dóna suport a la campanta “Talla ja!”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]G[/dropcap]estos com haver d’ensenyar el mòbil a la parella o haver de donar explicacions sobre les activitats habituals, són exemples de microviolència envers les dones.

I per tal de lluitar contra aquest tipus de situacions tan corrents, i dins de la celebració del Dia Internacional contra la violència masclista, el Consell Comarcal del Baix Llobregat presenta enguany una campanya basada en aquestes microviolències, moltes vegades invisibles.

El proper 7 de novembre es presentarà la iniciativa a la seu del Consell, amb la possibilitat de participar de tothom qui hi estigui interessat. La presentació s’acompanyarà d’un diàleg amb professionals de l’atenció directa, per tal de tractar les diferents formes en que es manifesta aquest tipus de violència.

Presentaran la campanya el President del Consell Comarcal, Joaquim Balsera; la Consellera de les Dones, Maria Soler; i el Conseller de Joventut i Política Territorial, Miquel Comino.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here