Joan Herrera: “Mas i Duran i Camacho poden barallar-se molt però sempre coincideixen en la política d’austeritat dogmàtica i en retirar impostos als més rics”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l cap de llista d’ICV-EUiA per les properes eleccions al Parlament, Joan Herrera, ha participat aquest cap de setmana en la botifarrada popular del Baix Llobregat Nord que Iniciativa per Catalunya Verds ha organitzat a Martorell.

En l’acte, Joan Herrera ha dit que en aquesta campanya parlarà del model d’estat i del dret a decidir i ha afirmat que “el dret a decidir el tenim guanyat i el que es decideix el 25N són les polítiques socials, és a dir, com ens afecta com a usuaris dels serveis públics, les retallades en educació, en sanitat i en els serveis socials”.

Així, Herrera ha afirmat que és imprescindible una forta mobilització d’esquerres a les urnes perquè “hi hagi un gir per l’equitat, per la justícia social i per la redistribució dels esforços i qui millor ho representa és ICV-EUiA”.

“El més rellevant és que guanyant el dret a decidir com el guanyarem el 25N, n’estic convençut, cal que i hagi gir en les polítiques de redistribució”, ha assegurat Herrera.

Per això, pel cap de llista d’ICV-EUiA “és molt important que es mobilitzi com mai tot el país però especialment comarques com el Baix Llobregat que estan molt afectades per l’atur, per la inexistència de polítiques industrials i per les retallades perquè –ha dit- hi pugui haver un gir cap a l’esquerra”.

Precisament en aquest sentit, Herrera ha afirmat que el que cal a nivell comarcal és “inversió ens serveis públics perquè hi hagi menys desigualtats i una inversió en política industrial activa per aconseguir que la comarca sigui pròspera”.

“El millor que li pot passar al Baix Llobregat és que hi hagi polítiques d’esquerres”, ha remarcat Herrera que també creu que s’han d’aprofitar totes les potencialitats de la comarca, com el Parc Agrari, que “podria abastir tota l’Àrea Metropolitana amb un producte de qualitat”.

“El que es tracta és que aquesta comarca no només tingui futur industrial, que l’ha de tenir,  per descomptat, sinó que també tingui un futur ambiental, que passa precisament per una política agrícola de proximitat, de producció de qualitat, que ens permeti recuperar el territori i gaudir-lo d’una manera diferent”, ha afirmat el cap de llista d’ICV-EUiA a les eleccions al Parlament de Catalunya.

En la botifarrada popular, en la qual han participat unes 200 persones, Herrera també s’ha referit a les discrepàncies entre el candidat a la presidència de la Generalitat per CiU, Artur Mas, i el líder d’Unió, Duran i Lleida i ha assegurat que “tot i que durant la campanya es podran barallar molt, coincideixen sempre en les retallades, en retirar els impostos als més rics i en les polítiques d’austeritat dogmàtica que estan afectant a tanta gent”.

“Lamentablement en el projecte social i de retallades sempre han acabat coincidint Mas i Duran i qui sempre els critica, Alicia Sánchez Camacho”, ha avisat el líder dels ecosocialistes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here