L’Auditori de Cornellà acull aquest dissabte, 24 de novembre, el seu nou espectacle d’humor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]ndreu Buenafuente i Berto Romero visiten el Baix Llobregat i ho fan per pre-estrenar el seu nou espectacle “Nadie sabe nada”. Serà aquest cap de setmana, el dissabte 24 de novembre a les 21.30 hores, a l’Auditori de Cornellà.

“Nadie sabe nada” es defineix com “un espectacle teatral humorístic diferent cada nit”.

Es tracta de portar el món de l’humor a l’apassionant camp de la improvisació, la interacció amb el públic i el comentari de l’actualitat del dia. “Nadie sabe nada” parteix de l’extraordinària complicitat artística entre Berto Romero i Andreu Buenafuente, treballada durant més de quatre anys en un programa diari de televisió. Amb les seves pròpies paraules: “no podríem fer aquest espectacle amb ningú altre”. Els dos coincideixen en aquesta apreciació.

L’espectador/a presenciarà un exercici d’improvisació i sorpreses contínues, basat en les converses absurdes entre Berto i Andreu. Segons Andreu: “el repte és trencar la cintura de Berto contínuament”. Segons Berto: “sabrem per endavant un trenta per cent del que pot passar. Tota la resta ja es veurà i segur que serà divertit. Un espectacle calent”.

Un espectacle especialment dirigit als fans del teatre d’humor, a aquelles persones que disfrutaven sentint-los comentar el dia a dia i per aquells que els troben a faltar junts.

El preu de l’entrada anticipada és de 22€ i el preu de l’entrada a taquilla és de 25€. Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori, per telèfon trucant al 934740202 o en el mateix Auditori (de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here